Dienstag, 18. April 2017

Staňa: Doufám, že i stadion v Košicích se konečně naplní

BRATISLAVA. Ani v tomto extraligovém finále nebude nouze o zajímavosti.Zatímco kapitán Nitry Jozef Stümpel si v 41 letech zahraje první klubové finále, košický brankář Rastislav Staňa (34) nastoupí na třetí, první na Slovensku.

V předchozích dvou ve švédském klubu Linköping musel v roce 2007 pogratulovat hráčům vítězného MoDo Örnsköldsvik a o rok později soupeřem z Jönköpingu.

Spolu se Stümpelem jim však vyšlo finále na světovém šampionátu ve švédském Göteborgu 2002, kromě nich se tam ze zlata radovali i další účastníci letošního finále - obránce Košic Martin Štrbák ai Nitry Dušan Milo.

"Doufám, že finále konečně přitáhne do hlediště Steel arény početnější návštěvy," říká Rastislav Sta� �a, který v posledním vzájemném zápase základní části vychytal v Nitře nulu.Ta zajistila Košicím první pozici. Měli tři úkoly

"Když jsem přišel do Košic, mužstvo pracovalo na třech cílech.


Prvním bylo vítězství v základní části, druhým postup do finále a třetím zůstává vyhrát ho. Každému je jasné, že hra Nitry stojí na osobnosti Jožka Stümpela, který má však kolem sebe více šikovných zakončovateľov, "dodal Staňa, který vidí šance padesát na padesát.

Nitra má pestré motivační pobídky. Například vrátit současnému trenérovi Košic Antonínovi Tomko prohru ze semifinále 2006.Neřešitelná defenziva

"Dobře si to pamatuji, byl jsem asistentem Jana Šterbák v Žilině, se kterou jsme později získali titul po finálovém triumfu nad Popradem. V semifiná le šla na nás Nitra v roli jasného favorita jako vítěz základní části, "řekl Bet365-Registrace s bonusem zde Tomko.

" Její tým kolem Andreje Kollára byl silný, ale my jsme v Žilině měli úspěšný defenzivní systém a vyhráli Bet365-Další informace jsme nad Nitrou 4 : 2 na zápasy, "shrnul Tomko.

Hokejový klub HC Košice začal prodávat vstupenky na úvodní dva finálové zápasy Slovnaft play off Tipsport extraligy proti HK Nitra. Oceláři přivítají soupeře v Steel aréně ve středu 9. a čtvrtek 10. dubna.Oba duely se začínají v 17:00.

Ceny vstupenek na jeden duel jsou podle agentury SITA od 8 do 10 eur, klub připravil i speciální balíčky pro rodiny s dětmi a zvýhodněné lístky na dvojzápas.

Bet365-Recenze sázkové kanceláře

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen