Donnerstag, 13. April 2017

Joe Schmidt zameriava výhradne na porazí Taliansku a štvrťfinálovej kvalifikáciu

Joe Schmidt hovorí, že bude rád, aj keď Írsko škrípanie úzky a málo presvedčivo výhru proti strane Taliansku "bojuje o svoj život" na Olympijskom štadióne v nedeľu. A zatiaľ čo všetci ostatní, ktorým bola zamietnutá šanca Talianov po svojom prelietavý otvorení víkendové porážke Francúzska a prekvapivo tesné víťazstvo nad Kanadou, Schmidt očakáva, že ich kapitán Sergio Parisse návrat pridať ocele a korenie na stretnutie.

" bol by som rád, aby sa výsledok, "povedal tréner Írska. "Pravdepodobne to nie je často hovorím, že. Ale či hovorím post-hru a mali sme vyhrať dvojbodovou Bude mi potešením. Taliansko je veľmi ťažké prelomiť a čím dlhšie ste dostal k lopte, tým menšia je pravdepodobnosť, že skóre.Ich obranný etika, a to ma asi pripomína Perpignane, kedy Jacques [Brunel] Bol tam tiež boli neznesiteľne ťažké prelomiť a skóre proti. A my vieme, čo sú schopné produkovať, a to najmä s Parisse pri kormidle. "

V prípade, že jeho publikum mal nejaké pochybnosti, Schmidt pokojne vysvetlené nebezpečenstvo Taliansko by mohlo predstavovať. "Dostaneme tu veľmi agresívne, proaktívne traťovej rýchlosti, vďaka ktorému je ťažké hrať proti nim," povedal. "Pôjdu po uplynutí nastaveného kus a snaží sa, aby linka-von trepanie súťaž.Že sa pokúsi dostať na prednú nohu v čase skrumáže a existuje niekoľko oblastí, ktoré budú identifikovať ako silné stránky pre nás, že v prípade, že nás môže vyviesť z miery, budú potenciálne dal nám pod tlakom. "Majstrovstvá sveta v ragby 2015 výkonové rebríčku: England olovnice, Austrália vyšplhať | Gerard Meagher Viac

Ale po odborne budovanie Taliansku až Schmidt dal jasne najavo, že očakáva jeho stranu obratne zraziť dole. "Hráči sú dobre pripravení a existuje reálne sviežosť a energiu o nich," povedal s úsmevom. "Dúfajme, že môžeme kombinovať, že s agresívny postoj, pretože si nemôžeme dovoliť byť pasívne.Hráči očakávať, že to bude veľmi fyzický zápas. "

" Môže to skončiť jeden z tých druhov attritional záležitosťou počas prvých 40 minút. A potom, dúfajme, pretože hra zrýchli až v poslednom štvrťroku môžeme snáď dostať preč. Ale je to pravdepodobne ľahšie povie, ako urobí, keď tím bojuje o život. Oni vedia, že v prípade, že stratí ich turnaj je skoro u konca. "

Schmidt tím je do značnej miery, ako sa očakávalo, sa Robbie Henshaw, kto robí jeho prvý štart Svetového pohára po zranení kolennej šľachy, partnerstvo Keith Earls v novej vyzerať stred ihriska.Dave Kearney prepne na ľavom k rídle, zatiaľ čo Tommy Bowe opäť začína na pravej strane po dvoch pokusoch na víťazstvo 44-10 nad Rumunskom.

Simon oziabajú začína na plný späť na miesto Rob Kearney, ktorý je stále zotavuje zo zranenia bedra, zatiaľ čo Jared Payne, ktorý má pomliaždenú nohu, tiež chýba von.


Avšak, Schmidt očakáva, že obaja muži byť fit pre France game.Cian Healy vľavo na lavičke Írska stretnutie Svetového pohára s Talianmi Celý článok

Schmidt tiež odmietol byť vypracované na kritike Payne podľa analytika TV3 a bývalý tréner Scotland Matt Williams, ktorý povedal, že Nový Zéland-narodený centrum mieru "naozaj zlé rozhodnutie" vo víťazstvo 44-10 nad Rumunsku minulý víkend.Ale neurobil to najmä chváliť jeho stred, povedal: "Myslím, že som bol Unibet-Zobrazi� � viac skutočná sila pre nás. Ich distribúcia nám umožnilo hrať pozdĺž okrajov a myslím, že sme hrali celkom veľkoryso veľa času. "

Jonny Sexton, ktorý sa vracia na fly-polovicu po tom, čo chýba zápas Rumunsko, bol prehnaný o Payneův kvalitách, volať ho "veľký komunikátor."

"Je ťažké hovoriť o spoluhráčovi, bez iný dole," dodal, "ale on robil svoju prácu lepšie na vonkajšej strane dobrý prechod a rozhodnutie. Má výbornú kopaciu hru, ale zároveň Keith [Earls] prinesie niečo úplne iné.On je v skvelej forme a elektrickú i školenie "

Sexton sa a uvoľnene Schmidta sa prejavilo všetci v Írsku tábore. - nijako prekvapujúce svoju kampaň Svetový pohár zatiaľ prebieha bez hrče alebo zlomu tak ďaleko. Ale Schmidt vie, že k miernemu zmenšeniu intenzity proti Taliansku môže zmeniť všetko.

"To nemusí byť fatálne, ak by sme nevyhrali v nedeľu, ale bolo by to veľmi vážna rana," varova l. "Bolo by budúci týždeň proti Francúzsku masívny tlakový hrniec, že ​​by sme mohli urobiť, bez." Teraz, keď Írsko sa domnievajú, že sú tlejúci pekne do varu.

Unibet-Bonus čaká na Vás

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen