Mittwoch, 13. September 2017

Samka átvette a snowboard-bajnokságot a világbajnokságon

Samk megnyerte a kvalifikációt az amerikai Lindsey bet365 online fogadási Jacobellis és az olasz Michela Moioli ellen.

Indítsa el a negyedik döntőt a kvalifikáció második részében, hogy biztosítsa a fennmaradó három cseh versenyzőt. Vendula Hopjakova előrehaladt 17., Sara Veselkova (22.) és Kateřina Louthanová (23.) bet365 sport fogadás bónusz a döntőbe. A férfiak közül Jan Kubičík a nyolcadik döntőben a 36. helyet szerezte.

Még három cseh férfi nem volt jogosult a kvalifikációra. Matthew Koudelka és Radek Vintr egy nappal korábban sérültek meg, Michal Hanko pedig a kvalifikáció előtt.

"A bet365 mobil pálya nagyon kemény, bonyolult és nagyon veszélyes. Rengeteg sérülés volt.Az idei nehéz versenyek nem repülnek "- mondta Marek Jelinek. „Van öt csehek a döntőben a világbajnokságon, amit valószínűleg soha nem volt," mondta.

összeomlik a gyakorlatban nem is a hármas junior világbajnok Samková bet365 mobil bónusz azt akarja, Spanyolországban a negyedik rajt a felnőttek körében végül kap értékes fém. A leggyorsabb idő a harmadik kísérlethez vezetett. A minősítő tele ütközések miatt a bírók volt élete első két menetben, hogy hagyja abba, mert a rivális mozgó előtte esett, és maradt a pályán. "Az érzések vegyesek.Számomra úgy tűnik, hogy nem érdemli meg, hogy nyerni, „mondta Samková délután a napsütötte teraszon.

Az egész pálya képes vezetni az első alkalommal a reggeli edzés és az időmérő telj esítményt puha pályán nem volt boldog. „Az út volt teljesen kegyetlen, főleg az utolsó előtti két mA klopkama ugrottam sokkal balra és csináltam egy fékkel, ami nem hiszem, hogy tudnék még adni. Valahogy nem tudom összehasonlítani. Nem tudom elhinni, hogy megtörtént „, mondta Samková.

Szoros győzelem előtt Jacobellisovou nagyra értékelte. „Örülök, hogy végre elérje számú, mert úgy vélem, itt különösen nekem lesz kiválasztva a pályán nagyon fontos," mondta.Azt hiszi, segíthet neki abban, hogy esik a pályán. "Mindig azt mondom, jó megragadni az edzést. Hogy én fogom felvenni a versenyt. Ha nem drámai, nem lenne olyan szórakoztató, Samka elmosolyodott.

A Sierra Nevada meleg időben történő előkészítése és versenyzése szokatlan.


"Furcsa, hogy meleg, és nem tudja, hogy � �ltözködik-e vagy sem. Másrészt szép, hogy jó lesz, és inkább le kell hűteni, mint felmelegíteni. "Ausztrál Belle Brockhoff, aki második helyet szerez az SP-nek, második helyet szerez Samko mögött, ő megsérült az első pályán, és nem volt jogosult a kvalifikációra. - Valami térdig van.Láttam az ortézis képeit bet365 online sport fogadás - mondta Samka

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen