Dienstag, 11. April 2017

Nathan Whitovej rozprávkový návrat k Írsku bude pravdepodobne pokračovať

sobotu v Aviva Stadium bude cítiť ako veľa viac ako tri týždne, pretože Írsko bolo pohodlne lepší z dvoch zmiešaných výbery v otváracej salvou falošné vojny World Cup.

Tentokrát bude existovať dva oba tímy bližšie k plnej sile a oveľa viac jazdenie na výsledku. Čím bližšie je termín pre pomenovanie 31 cestovať, čo je pondelok, tým väčší strach zo zranenia.

Na domácej strane, ktorej záznam proti Walesu prečíta tri víťazstvá z posledných štyroch stretnutí, ktoré už obmedzujúce možnosti Joe Schmidt v ktorých sa môže hodiť proti Walesu.Cian Healy napríklad by bol automatický výber, ale jeho dostupnosť pre akúkoľvek účasť na turnaji je najväčšia bolesť hlavy je kouč.

Jeho zotavenie z krku chirurgie bol spoľahlivý, ale pomaly a ovplyvnil mobilitu v ruke. To je ešte o chlp, keby sa vykonať rez, ale aspoň jeho ruka je dosť dobrý prevádzkyschopnom stave teraz majú zdvihnuté na linka-von a urobil nejaké scrummaging počas uplynulého týždňa. Takže Jack McGrath začne proti Walesu a rozprávkový návrat Nathana White bude pravdepodobne pokračovať na druhej strane skrumáže.

Schmidt nebol dlho v práci pred dvoma rokmi, keď chcel dať kivi tighthead čiapku, len v prípade zranenia neustále stoja v ceste.Že dlhé čakanie skončilo proti Škótsku pred dvoma týždňami. Teraz, na rozdiel od Marty Moore, kto dostane utiecť Leinster proti Moseley v piatok v noci, White má čiapku. - A nejaký zápas fitness

Na inom mieste vpredu Paul O'Connell Očakáva sa, že kapitán stranu, vedľa Iain Henderson, zatiaľ čo Peter O'Mahony bude jeho prvý štart série w arm-up, v šesť hodín, s Jamiem Heaslip na osem a Jordi Murphy na Openside.Wales má niečo spoločné s Írskom o problematike prednej rade kondíciu, hoci pre Warren Gatland je to konkrétne na tighthead.

Potom, čo odhodiť Adam Jones v minulom roku, ktorých opis, ako sa to stalo, je splatná police dosť skoro, Achillovou ruptúra ​​potom Samson Lee utrpel proti Írsku v poslednej sezóne v šiestich národov obmedzujú svoj výber.V takom prípade Exeter Tomas Francis sa očakáva, že svoj debut v prvom rade, ktorý by mal mať skúsenosti s Paulom Jamesom a Scott Baldwin.


Je pravdepodobné, Gatland opustí Alun Wyn Jones na lavičke, s Bradley Davies a Luke Charteris začína v druhom rade, rovnako tak, že ďalšie beh Ross Moriarty, ktorá dostala žltú kartu v prvej časti tohto lieku, na šesť.Taulupe Faletau by mala začať v osem hodín s Justin Tipuric na Openside.

Očakáva sa, že Gatland budú tiež používať v hre dať Gareth Anscombe štart mimo Rhys Webb na záložník, ktorý by bol úplný odklon od páru ktorí začali proti Írsku pred troma týždňami - Mike Phillips a James Hook, ktorí boli upustil úplne. Očakávajú, Írsko, aby urobili to isté, pričom prvé voľby kombinácia Conor Murray a Johnny Sexton čakajú, až sa prvýkrát od definitívnym šiestich národov proti Škótsku v marci.

Najviac zaujímavú kombináciu pre Írsko, ale , bude to Robbie Henshaw a Luke Fitzgerald v stredu.Fitzgerald mal zmiešaný deň na krídle proti Škótsku, ale v prípade, že môže mať pozitívny predstavenie v sobotu, v situácii, keď Schmidt potrebuje alternatívu k Jared Payne, že by si zaistil letenku do Svetového pohára.

v Kearney bratia, s Keithom hrabať na krídle, budú tvoriť Írsko späť tri, ale dav môže by ť odopretá možnosť vidieť George North aby jeho medzinárodné návrat pretože trpí štyri Betclic-Bonus ihneď po registrácii zranenia hlavy za päť mesiacov v minulej sezóne. To by opustiť Gatland len dve hry - Taliansko v zahriatie a Uruguaji v otvárača Svetového pohára. -, aby ho dostať až na rýchlosť, ako v Anglicku v druhom kole

Betclic-Uvítací bonus vyzdvihnete tu

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen