Dienstag, 18. April 2017

Bývalí hráči NFL povolať lekársku marihuanu majú prijať mimo sez

Ak chcete pochopiť futbal, Nate Jackson hovorí, že je potrebné mať na pamäti jednu vlastnú pravdu o hre :. Ľudské telo nebolo vykonané absorbovať tento druh trestu

"Neexistuje bezpečný spôsob, ako sa dostať hit nákladiak, "Jackson to hovorí.

Jackson, autor futbalového memoároch Pomaly vstal, strávil šesť sezón hrá tesný koniec pre Denver Broncos. Líči celý život zranenia súvisiacich s futbalom je takmer nemožné, pretože, ako sám povedal: "Vy ste vždy trochu potýkali s niečím." Otras: Lekár, ktorý bojoval NFL hovorí, nie zariadenie môže zabrániť 'také zranenia Viac

Ak chcete ponáhľať hráčov späť od zranenia, koktail bolesti práš ky a protizápalovými injekcie sú zvyčajne vydávané.Hydrokodón, Vicodin, Percocet, Toradol, Celebrex, Vioxx (pred tým, než bol odvolaný k zvýšeniu dlhodobé riziko srdcového infarktu a mozgovej mŕtvice), a tak ďalej. Rozšírené používanie vysoko účinných liekov na predpis bolesti, niektorí argumentujú, umožnila NFL, aby sa stal niekoľkých miliárd doláru priemyslu, ktorý je dnes, ale za cenu.

A 2011 štúdie vedci z Washingtonskej univerzity v roku St Louis zistili, že bývalí hráči NFL boli štyrikrát väčšiu pravdepodobnosť, že zneužívajú lieky proti bolesti, než u bežnej populácie.A viac ako sedem z 10 hráčov, ktorí používajú lieky proti bolesti počas ich hracích dňoch pokračoval k ich zneužitiu, hoci bývalý ofenzívny riešiť Kyle Turley povedal, že si myslia, že číslo je v skutočnosti bližšie k 90%.

Turley a Jackson sú medzi skupinou bývalých hráčov, ktorí sa snažia bojovať proti t ejto epidémii zneužívanie liekov na predpis lobovaním NFL zmeniť svoju politiku a umožňujú hráčom prístup k alternatívu :. lekárskej marihuany

v súčasnej dobe je marihuana, či už rekreačný či zdravotné, je na zozname zakázaných látok. Všetci hráči NFL sú testované raz za rok, počas pre-sezóny. "Tak dlho, ako si prejsť tento test môžete liečiť po celý rok s marihuanou," povedal Jackson.

To je to, čo Jackson urobil.Potom, čo sa hrá s rôznymi koktaily z liekov proti bolesti v celej jeho hracích dňoch, sa rozhodol, že lekárska marihuana bola najúčinnejšia pre neho.

"Mám pocit, že možno hovoriť o tom, pretože som sa snažil všetko," povedal Jackson , "Ja som strieľal HGH [ľudský rastový hormón], vykonáva injekcie, skúšal prášky, skúšal marihuanu.Nie je to tak, že som tento veľký marihuany chlapa, to jednoducho pomohlo moje telo najviac. "

Jackson odhadol, že najmenej polovica všetkých aktívnych hráčov NFL medicinálnych s kanabisom, odhad podložené ďalšími bývalými hráčmi takých ako Chris Kluwe

Aj keď niektorí považujú lekárskej marihuany ospravedlnením pre zdravých ľudí podviesť svoju cestu do nákupu trávu na rekreačné účely

. - školský futbal tréneri volali hráč marihuanu použiť epidémii - bývalí hráči tvrdili, že bolo ďaleko od pravdy. "Nebolo to o,Chystám sa ísť si plápolal a roztrhať město.'Bylo to ako:" Jo, fajčil som trochu a omdlel na gauči, pretože som sa cítil ako hovno po tréningu, "Kluwe povedal HBO real Sports s Bryant Gumbel.Príchod iných foriem kanabisu, od topických krémov až po jedlá až po tinktúry, môže tiež pomôcť hráčom zamerať sa na konkrétne ochorenia. Turley dostal niekoľko rokov celú radu rôznych predpisov na zvládnutie zranení. Ako nespavosť, poruchy nálady a samovražedné myšlienky. Vedľajšie účinky boli ohromujúce, aj keď on nazval skúsenosť "strašný". Ale jeho medicínske otázky súvisiace s futbalom zostali a pilulky sa zdajú byť jedinou možnosťou. Ale Turley povedal, že sťahovanie do Kalifornie v minulom roku a stáva sa lekárskou pacientkou s marihuanou zmenil svoj život. "Bolo to presne to, čo som hľadal v pokoji, zotavovaní, zmierňovanie mojej mysle," povedal.Nakoniec odvyknúť svoje ďalšie lieky. "Neberiem alevo, Advil, aspirín, nič," povedal. "Bol som preč deväť mesiacov teraz, čo som chcel povedať, úplne bez drog."

Na začiatku tohto roka, Turley založil rošt konope koalície, skupinu bývalých hráčov určených na zdieľanie svoje osobné skúsenosti s lekárskou marihuanou a obhajovať pre jeho začlenenie do NFL.

Jedným z cieľov obhajcov je posunúť NFL na financovanie výskumu o tom, ako lekárska marihuana môže prospieť hráča.Harvard Medical School emeritným profesorom Lester Grinspoon, vedúci výskumník v možných zdra votných výhod marihuany, zaslala otvorený list vlani komisári NFL Roger Goodell, nútiť ho, aby financovanie vedeckého vyšetrovania potenciálu marihuanu v liečbe následkov otrasy.

Grinspoon tiež vyzval NFL ukončiť svoju politiku zakazujúcu marihuanu. To nemusí byť tak pritiahnuté za vlasy. National Hockey League, napríklad nezahŕňa marihuanu na svojom zozname zakázaných látok. A NFL nie vždy zakazovať hráčom v užívania kanabisu.V skutočnosti, liga len začal testovať hráča pre marihuany v roku 1980, je priamym dôsledkom novo vznikajúce národné "vojny proti drogám".

Aj keď len málo aktívni hráči otvorene obhajoval zmeny v politike marihuany ligy, jeden vedúci tréner vyjadril svoju podporu.Seattle Seahawks 'tréner Pete Carroll, ktorý viedol svoj tím na posledných dvoch Super misách, vlani povedal, že si myslel, lekárska marihuana by mala byť povolená v prípade, že by bolo prínosom pre hráčov. "Bez oh� �adu na to, čo si ostatní blizny môžu byť zapojené, myslím, že by sme to urobiť, pretože svet medicíny sa snaží robiť presne to isté a to prísť a oni prichádzajú s niektorými závery," povedal Carroll pred Super Bowl XLVIII .

NFL môže nakoniec byť nútené k reforme jej predpisu opiáty politiky. Začiatkom tohto roka, cca 1300 Vysloužilí hráči podali žalobu proti NFL, sa uvádza, že tímy a ich zdravotnícke štáby boli nelegálne tlačí lieky proti bolesti tak, aby ohrozilo hráčov dlhodobý zdravotný stav.Oblek tvrdí, že informácie o závažnosti zranenia bola zadržaná od hráčov ako oni dostali recepty dostať ich späť na ihrisku tak rýchlo, ako je to možné.To tiež hovorí, že niektorí bývalí tréneri a asistenti povedal hráčov by boli rezané z tímu, ak nemali brať lieky proti bolesti a čoskoro vráti pred zranením. (Podobný Žaloba v roku 2014 bol prepustený a teraz sa odvolať.)

Jackson tiež n avrhol, že užívanie marihuany môže znížiť zneužívanie alkoholu medzi hráčmi. "Pre ľudí, ktorí nedokážu test marihuany a sú v programe užívania návykových látok, sú stále testované trikrát až štyrikrát týždenne a nemožno liečiť s marihuanou," povedal Jackson, "toľko rad na alkohole namiesto."

Keby NFL, že zruší embargo marihuany, mohlo by to vytvoriť konkurenčnú výhodu pre tímy v lekárskej marihuany štáty.Práve teraz, 20 ligy 32 tímov hrá v štátoch, ktoré umožňujú lekársku marihuanu; tieto tímy mohli skončiť s hranou pri získavaní voľných hráčov, ak pravidlá NFL marihuana mala zmeniť.

Turley povedal Gridiron Cannabis koalícia sa snaží dostať von do ligy NFL úradu k otázke, ale nemá prijal veľa odpoveď. "Sú to len dávať naoko, ako by boli na otrasy," povedal.

Napriek tomu, on i Jackson dúfali, že NFL by nakoniec ustúpi, či už v piatich rokoch, keď nová kolektívna zmluva s hráčmi je dojednaná alebo možno aj skôr.

"hráči potrebujú lieky, to páči alebo nie, sa vrátiť na ihrisku každý týždeň," povedal Jackson. "Marihuana už je udržať hru na hladine.Zhruba polovica z tých, už využívajú ju každý týždeň. Majú udržať v tajnosti, hoci. V prípade, že chytí sa dostanú pokutu alebo pozastavená. Je to naozaj uncompassionate postoj prijať. "


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen